JCL Verhuur - Tijdelijke oplossingen tijdens de verbouwing

Douche huren voor renoveren: gemak en hygiëne op het werk 

×
Ga terug naar het overzicht

Douche huren voor renoveren: is jouw bedrijf veel bezig met het renoveren en verbouwen tijdens een groot bouwproject en hebben jullie behoefte aan de juiste hygiëne op de werkvloer? Ben jij als werkgever verplicht om je werknemers een douche aan te bieden op de werkplek? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je kan bij ons een mobiele douche huren voor maar €99,- per week incl. BTW. 

Waarom is het belangrijk om een douche te hebben op je werkplek?

Voor sommige werknemers is de mogelijkheid om te douchen verplicht als ze gewerkt hebben in de volgende situaties:  

  • De werknemers zijn bezig met bevuilend werk; 
  • De werknemers werken in overmatige warmte; 
  • De werknemers zijn blootgesteld aan chemische en biologische stoffen. 

De werkgever is dan verplicht om een warme en koude douche tot beschikking te stellen. Op deze manier kan elke werknemer zich wassen in een hygiënische verantwoorde situatie. Bij JCL Verhuur kunnen wij je helpen met het plaatsen van een mobiele douche. Op deze manier kunnen al je medewerkers schoon en veilig de werkplek verlaten.  

Zakelijke douche huren voor renoveren 

Bij ons kan je voor een langere tijd een mobiele douche huren. Voor een periode langer dan 5 weken, spreken we graag een onderhoudscontract af om te waarborgen dat alles optimaal blijft werken. Als je bij ons zakelijk huurt dan kan je de BTW terugvorderen. 

Installatieservice 

Onze tijdelijke oplossingen worden op professionele wijze, op locatie geleverd en gemonteerd. Wij komen de mobiele douche installeren, het enige wat we nodig hebben zijn een wateraansluiting en stroom. Graag bellen we van tevoren om samen de juiste plek voor je mobiele douche te vinden. Op deze manier weten we zeker dat alles goed gaat. Als je de douche binnen wil laten staan, laat ons dan even van tevoren weten of de deur minstens 80 cm breed is. De douchecabine is namelijk 79 cm breed, als de deur smaller is kunnen we de mobiele douche helaas niet binnen monteren.

De douche wordt geleverd met boiler, afvoerpomp en aan- en afvoerslangen. De slangen zijn 5 meter lang maar deze kunnen altijd naar je wens aangepast worden. De douche wordt altijd schoon met een douchegordijn geleverd op jouw locatie. Als je onze douche niet meer nodig hebt, komen we de douche gewoon weer ophalen. De douche wordt voor de huur en na de huur schoongemaakt, deze kosten zitten ook al binnen de huurkosten. Zo ontzorgen we je helemaal. Ben je nog bezorgd over iets of heb je een snelle vraag, bel ons dan op 06-23 88 37 98

Leveringsservice  

Wij kunnen onze mobiele oplossingen komen brengen, installeren en ophalen maar dit kan je natuurlijk ook zelf doen. Dat scheelt je weer in de kosten! Onze mobiele oplossingen worden bijna altijd opgehaald omdat wij hoge transportkosten hebben. Laat ons van tevoren even weten wat jij wil, dan passen wij daar onze planning op aan. Wij leveren alleen binnen ons werkgebied.   

Andere mobiele mogelijkheden 

Naast een mobiele douche huren voor renoveren hebben wij ook een mobiele badkamer en een mobiele keuken. Dit zijn over het algemeen opties voor in huis maar een keuken kan je natuurlijk ook op de zaak gebruiken. Wordt bijvoorbeeld je keuken op kantoor gerenoveerd, dan kan je zeker gebruik maken van een mobiele keuken. Ook hiervoor geldt de bovenstaande gemelde informatie. Hier ook in geïnteresseerd neem daar dan ook zeker een kijkje.  

Douche huren voor renoveren? JCL Verhuur staat voor je klaar!

Ben jij iemand die een van onze mobiele oplossingen nodig heeft? Vraag dan een offerte bij ons aan zodat je alle kosten in een keer op een rijtje hebt of bel ons voor een snelle mobiele oplossing. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat we binnen 48 uur bij jou op de stoep staan!  

Offerte aanvragen

Ga terug naar het overzicht
Gratis samplepack aanvragen